петък, февруари 23, 2018
Заглавна страница » Видео игри и приложения » Board Game Dice Roller – приложение за Android
Board Game Dice Roller – приложение за Android

Board Game Dice Roller – приложение за Android

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Името ми е Деян. Считам се за вярващ християнин и като такъв очевидно държа на някаква ценностна система, но освен това и на хората. Хората, според мен са центъра при играенето на настолни игри.Вярвам в семейните ценности и често погледът ми над игрите е завъртян по този начин, тъй като самият аз съм семеен с прекрасна съпруга и две деца.От години работя като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.
Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

17353По принцип съм си фен на хвърлянето на зарове. То не е ли да шибнеш в масата 16 зара на Аркам Хорър, да събереш половината фигурки по борда, 4 да размажат кокалчетата на играча срещу теб, 3 да вадят очите на съседите ти, 6 да хвърчат към прозореца да го чупят и останалите да са на калъч, така че да си избереш дали ти изнася да признаеш една от двете предполагаеми страни или да хвърляш наново. Ей това е хвърлей!

Понякога обаче малката маса не е подходяща затова(за кутийка за хвърляне на зарове, ние ползваме предимно подобрена рекламна кутийка на Кока-Кола със залепен филц вътре) или сте загубили заровете, или пък нямате търпението да чакате този досадник до вас да си мята в шепите 2 минути три зара, за да не уцели накрая масата и да трябва да хвърля наново.

Точно за такива случаи ви препоръчвам безплатното приложение от Google Play за Android – Dice roller. Много е просто и изчистено. Да, има опция за различните игри, но с изключение на една от игрите на Катан, останалите зарове са си обикновени – от 1 до 6..

Изтеглете си играта от тук

 

[sociallocker]

Board Game Dice Roller

 

[/sociallocker]

 

Едно безплатно приложение, което ще ви помогне в трудни и досадни моменти.

Преглед на статията

Оценка

Накратко: Моля подкрепете ни като дадете оценка, харесате и споделите това ревю! Ако се чувствате разговорливи можете да ни оставите и коментар. Уверяваме ви, четем всички коментари!

Потребителска оценка: Бъди първи!
0
Магазинът, в който се тества.

За Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'
Името ми е Деян. Считам се за вярващ християнин и като такъв очевидно държа на някаква ценностна система, но освен това и на хората. Хората, според мен са центъра при играенето на настолни игри. Вярвам в семейните ценности и често погледът ми над игрите е завъртян по този начин, тъй като самият аз съм семеен с прекрасна съпруга и две деца. От години работя като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.