неделя, декември 8, 2019
Заглавна страница » Енциклопедия » Descent 2.0 – Правила и приключения на български език (Част II) – BigBoxPiligrim
Descent 2.0 – Правила и приключения на български език (Част II) – BigBoxPiligrim

Descent 2.0 – Правила и приключения на български език (Част II) – BigBoxPiligrim

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Името ми е Деян. Считам се за вярващ християнин и като такъв очевидно държа на някаква ценностна система, но освен това и на хората. Хората, според мен са центъра при играенето на настолни игри.Вярвам в семейните ценности и често погледът ми над игрите е завъртян по този начин, тъй като самият аз съм семеен с прекрасна съпруга и три деца.От години работя като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.
Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Descent2Приятели, време е за втора част от приключенията на Descent 2.0. Този път, нашият добър приятел BigBoxPiligrim е превел пето и шесто приключение от книжката с приключения на играта. Това са „Балът с маски“ и „Крилатата смърт“. Ние отново му благодарим за труда, а ако сте пропуснали първата част, кликнете тук.

 

А ето и превода!

 

[sociallocker]descent_2_BG_quests_part_2[/sociallocker]

Целта на сайта е да помага на българските геймъри. С огромно удоволствие ви представяме поредния превод на BigBoxPiligrim.

Преглед на статията

Оценка

Накратко: Моля подкрепете ни като дадете оценка, харесате и споделите това ревю! Ако се чувствате разговорливи можете да ни оставите и коментар. Уверяваме ви, четем всички коментари!

Потребителска оценка: Бъди първи!
0

Отговори

Няма да публикуваме електронната ти поща. Задължителните полета са маркирани *

*