Site icon Big Box Gamers

Once Upon a Time Сесия – Грозният принц и принцесата-мишка

Играта с карти – Once upon a time е игра, в която играчите използват карти, за да разкажат една цяла история. Всеки играч има таен завършек на историята и се опитва да наклони приказката към него. След снощната сесия, нямаше как да не споделя какво се получи!

 

Имало едно време едно кралство. В него живеела една самотна принцеса. Един ден, както всяка една самотна принцеса, отишла на разходка до блатото. И както всяка една самотна принцеса и тази, не щеш ли, имала зла мащеха. Тя отишла да й се кара и да я връща, незнайно защо обратно в кралството. Изведнъж станало ясно защо. Изневиделица се появила малката гад – феята праснала с пръчицата веднъж и превърнала принцесата в мишка и след това изчезнала. Но принцесата не била каквато и да е мишка. Тя била една напълно обикновена мишка.

В същото време кралят на едно далечно кралство, наречено „Някъде далеч” чакал в двореца принцесата за среща.

Мащехата изведнъж разбрала, че не е най-важното нещо на света да си лош с доведената си дъщеря и започнала да скърби за нея и да се чуди как да развали магията.

Паднала нощта. Историята не казва дали принцесата мишка и мащехата се върнели у дома, затова нека предположим, че са били още на блатото.

Щом дочул това, принцът от кралството „Някъде далеч”, който се казвал Смрък и бил ужасно грозен, решил да спаси принцесата, без да знае как, от магията на феята. Затова облякъл бойните си дрехи и тръгнал.

Междувременно кралят на „Някъде далеч” чакал все още за среща.

Докато пътувал към кралството с принцесата, принцът попаднал на капан. Преди да успее да падне в него обаче на помощ дошла готвачката леля Иванка с голям меч, която разбира от оцеляване, магии и оръжия. Завела принц Смрък у тях да си отпочине. Тя живеела в една малка колиба на един етаж с една стая. Щом влезли вътре, принц Смрък разказал за своето кралство „Някъде далеч”, което било опожарено от гигантски драконм сега било в руини и хората се принуждавали да живеят в пещери.

Междувременно един крал чакал за среща.

Леля Иванка слушала и слушала историите на грозния принц Смрък и решила да се отдаде на интимности с него, тъй като била вечно готова за ласки. За жалост той я отхвърлил. В този момент на вратата се почукало.

 Но да се върнем на принцесата мишка. Оказало се, че тя имала доведен брат, син на вече не толкова злата мащеха. Той, както всеки един доведен брат, бил тайно влюбен в принцесата. Лупил пръстен и искал да й предложи брак. Първо обаче решил да я спаси от проклятието на феята. Второ обаче, не знаел как.

 Кой почукал на вратата на къщата на леля Иванка? Един огромен гигант, който се оказал бодигарда на принц Смрък от кралството „Някъде далеч”. Леля Иванка се почувствала щастливка, че точно гигант е отворил вратата, тъй като много си падала по ласки с гиганти. Мигновено забравила за отхвърлянето на грозния принц Смрък и се хвърлила в обятията на гиганта. През това време, принцът огледал внимателно къщата на разбиращата от всичко леля Иванка и отмъкнал една книга със заклинания, в която се криела тайната за спасението на принцесата.

Първоначално гигантът искал просто да вземе принцът със себе си и да го прибере в „Някъде далеч”, защото наоколо дебнали много опасни хора, но след като видял плама в очите на леля Иванка с големия меч решил да се отдаде на девствените си чувства и отмъкнал нея вместо принца…на който просто шибнал един шамар и го пратил в калта.

 А един крал чакал за среща.

 Обърканият принц в калта обаче все пак имал книгата със заклинанията. В този момент, ръка да стане му подал бащата на принцесата. Той също искал да спаси дъщеря си и да арестува феята.

 Гигантът носил на гърба си леля Иванка и нейния голям меч по пътя към дома и също разказвал за руините на „Някъде далеч”. Унесени в историята, не разбрали как един просяк рязко изскочил на пътя. Инстинктивно леля Иванка извадила големия меч и го забил дълбоко в хълбока на просяка. Което било по-добрия вариант от двете неща, които обикновено прави с един мъж, веднага щом го види. Гигантът бил миролоюбиво същество и много се уплашил, че ще ги затворят в някоя пещера на „Някъде далеч”. Тя, някак си по навик, му предложила да скрият трупа. Влезели в най-близката пещера, тъй като вече били близо до „Някъде далеч” и наоколо било пълно с пещери и руини. Когато влачел трупа обаче по стръмните стълби, дали от неловките му огромни пръсти или от дълбоко забития меч в тънкия кръст на просяка, тялото на убития започнало да се раззпочупва и разпада…

 Блатото. Всички се събрали. Мащехата, принцесата- мишка, доведения брат с пръстена за годеж, бащата на принцесата и принц Смрък.

Щом принцът видял доведения инцест и донякъде зоофилия, той не издържал на напрежението, понеже и целия му ден е тръгнал кофти, затова вместо да развали магията решил да приключи цялата тая простотия с камата, която извадил от бойните си дрехи.

 Заклал всички на място и ги заровил в един гроб. След което цялото кралство плакало и плакало за загиналите.

 Къде отиде принц Смрък след това? Остана ли феята ненаказана? Докъде ще стигнат леля Иванка с големия меч и притеснения добър гигант?

 И няма ли някой да каже най-после на кралят от „Някъде далеч” какво се случва, че да не чака като малоумен за среща с принцесата!?

Exit mobile version