Site icon Big Box Gamers

Last Night on Earth – сценарии, направени от фенове

norrislnoesheetИгри, които са движени от сценарии могат да се сравнят с „готиното“ момиче от съседния клас, в което всички са влюбени. За готините момчета те са нещо, което им пасва много добре, но някак си момичетата остават неоценени, защото е нямало никакво предизвикателство и вероятно само след една-две срещи ще им се струват вече скучни.

За задръстените нърдове пък те са нещо, което изглежда твърде предвидимо и което лесно ще се износи, така че дори не искат да пробват. На тях им дай някое грозничко девойче като Dominant Species. Може да не прилича на нищо и да трябва да разчитат изцяло на фантазията си, но за тях това е истински бисер. И последно – останалите момичета завиждат на това готино момиче и не искат да имат нищо общо с него, без дори да са си поговорили малко за да разберат, че може би не е чак толкова лошо.

Добре де, това което искам да кажа е, че игрите със сценарии са опасно нещо, особено за нас в България, където всяка игра ни е толкова ценна, че се налага да лъжем жените си, че си ги купуваме за 10-20 лева и че всъщност вземаме с 500 лева по-малко на месец, от колкото реално получаваме.

Сценариите в LNoE са определен брой и искаш или не – свършват. Колкото и да ви казват, че един сценарий можеш да го играеш много пъти, идва момент, в който си казваш – абе айде да направим 6 врътки на 7 wonders вместо да ходим да търсим тъпите ключове, които и без това са най-вероятно на дъното на тестето!

Да, може и да си измисляш сценарии. Играта ти дава тази възможност. Нека бъдем честни обаче. Колкото и сценарии да си измислиш и да ги пичваш пред твоите приятели, те винаги ще предпочетат оригиналното. Лично аз дори не се опитвам да измислям, защото приятелите ми все още си мислят, че съм добър сценарист(без да са виждали почти нищо мое)… просто защото така им казвам.

За сметка на това, в интернет има безкрайно много безсрамни хора, които най-нахално са си позволили да мислят и за нас. Вижте какви сценарии за Last Night on Earth са успели да съставят и да качат в интернет само за да можем ние – мързелите да се насладим на малко по-различен геймплей.

[sociallocker]Last Night on Earth[/sociallocker]

P.S.

Сложим съм и няколко глезотийки, които съм открил. Не знам доколкото ще ви вършат работа, но си заслужават да им се обърне малко внимание.

Exit mobile version