Site icon Big Box Gamers

Ice Cool + Ice Cool 2 = ВНЛ

Ice cool е една от най-оригиналните игри за ловкост, които можете да откриете на пазара. Точка.

Вече съм говорил за играта и можете да си припомните моето ревю преди известно време. Кликнете на бутона.

Прочети това първо! (Ревю: Ice Cool)

Не. Сериозно. Кликнете.

И за да не бъде твърде кратко ревюто, ще повторя концепцията на играта. Тук вие сте ученици пингвини хаймани, на които им е доскучало и се мотат из празното пингвинско училище като гламави… буквално се клатите като гламави… и си търсите рибка за хапване. Като гледам колко са дезориентирани пингвините и как се клатушкат, очевидно ровите и за нещо повече от хапване (намиг).

Това е игра, в която блъскате тежки пластмасови пингвини по главата или в краката и се надявате те да минат под ниските врати, за да могат да вземат малко рибка. В същото време един от играчите „фликва“ охраната, която ви гони.

С други думи – това е игра на гоненица с пингвини в 3Д обстановка. Абе голем смех.

Сега за Ice Cool 2.

На практика – Ice Cool 2 е напълно идентична с Ice Cool 1, като разликата се крие единствено в единия вид карти, които добавят мааалко повече възможности.

Това не би трябвало да бъде причината да си купувате втората версия, ако имате вече първата.

Причината е в нещо друго! И то голямо!

Втората кутия пристига с нов комплект от цветове, а кутиите, които оформят мястото за игра са с различни символи.

Идеята е, че Ice Cool 1 и Ice Cool 2 са готини сами по себе си няма никакво значение коя вземете, но когато двете се обединят…

Във втората кутия ще получите още една книжка с правила, която добавя правила за обединяване на двете игри.

Единият от начините да обедините двете е като просто разширите борда и позволите игра за двойно повече хора. Да, геймплеят малко ще се позабави, но това е игра, в която независимо чий ход е, всички се вълнуват през цялото време.

Освен това вече имате безкрайни вариации за комбиниране на карти. В базовата игра имаше само един вариант.

Сега даже има и мод, в който някои от кутиите се движат наляво-надясно по време на игра. Уааат!?!

Най-готиното тук е, че вече има нов мод – състезание!

Тук се изключва охраната като опция и играчите се разделят на няколко отбора по двама. Целта ви е да минете през определени врати, като отново можете да си използвате трик шотовете, които се получават случайно точно когато никой не гледа.

И все пак, трябва да се отбележи, че има известен проблем с подредбата на кутиите. Често нещата не се получават точно като на картинката и вратите се разминават. Това е леко дразнещо и може да афектира геймплея, но поне полузатворената, заради обстоятелства врата ще е пречка за всички… така че има равнопоставеност.

Заключение

Ice Cool не е нова игра, а Ice Cool 2 сама по себе си е… Ice Cool с други цветове. Това, което трябва да направите е да си вземете и двете версии и да си ги комбинирате както искате. Цената и без това не е кой знае каква.

Ако все пак никога не сте виждали Ice Cool, ви препоръчвам да прочетете ревюто ми на оригинала, защото има специфики, които може да не са по вкуса ви.

Ice Cool 2 съществува единствено с целта да бъде половинка от гениален инструмент за кеф. Разбира се, и с половинката можете да се погъделичкате, но като знаете, че съществува още една половинка, колкото ида търкате, тоя сърбеж няма да мине.

ПЛЮСОВЕ:

МИНУСИ:

Можете да си купите Ice Cool 2 от магазина на нашите партньори от Time2Play. Отделно ви препоръчвам и да си поръчате първото издание от тях.

Купи: Ice Cool 2

Ако вече сте горд притежател на която и да е от версиите, трябва да знаете, че можете да участвате в състезание за трик шотове и да спечелите екскурзия до Антарктика. Да. До Антарктика. Аз няма да правя трик шотове.

Ако ви се зъзне

Exit mobile version