Site icon Big Box Gamers

Ревю на аксесоар – Broken Token Inserts: Blood Rage

Тъй като от Broken Token бяха така добри да ни изпратят инсърт за Blood Rage, в тази статия ще ви представя сравнително кратко забързано видео за това какво представлява този чудовищен дървен пакет, как се сглобява и какъв е крайният резултат, а под видеото ще вмъкна малко детайли и за самия инсърт.

Външен вид

Както може би вече сте видели, целият пакет е замислен само за Blood Rage, има гравирани надписи, „заключващи“ механизми за миниатюрите, различни дизайнерски решения за различните кутийки и отделения. С думи прости, резултатът е много приятен и подреден външен вид на играта. Също така, ако сте по-наблюдателни, ще забележите, че на края на видеото не успях да вмъкна картата в кутията с инсърта – това не беше проблем с инсърта, бях разменил две части без да искам. Колкото до това дали инсърта прави така, че кутията да прелива, мога да кажа, че в известна степен има такъв ефект – различните бордове на играчите, картата за Валхала и няколко други тънки картонени компоненти излизат над ръба на кутията като се натрупат едни върху други. Това обаче е почти незабележимо и на фона на предимствата на самият инсърт е нищожен недостатък.

Недостатъци

Единственият по-сериозен недостатък за мен беше трудното затваряне на кутийките с армиите, боговете и малките чудовища. За да затворите една кутийка с малки миниатюри, трябва всичко да е подредено идеално, така че да пасне на местата, които се ползват от заключващия механизъм. За мен това беше един изключително досаден процес, особено на кутийката с боговете, където трябва да имате фигурки и в горната, и долната част на кутийката, а после трябва да заключите едновременно двете порции богове с един общ заключващ чарк. Разбира се, това ще е проблем само ако сте закупили Gods of Asgard разширението за играта, като същото важи и за мистиците в кутийките с армии, но трябваше да го отбележа за максимална изчерпателност. Като казвам максимална, сигурно виждате, че имам празен цял ред от големи чудовища? Е, не се чудете, те са за Кикстартър ексклузивните чудовища, които сигурно никога няма да бъдат в тази кутия по простата причина, че всяко от тях в момента струва колкото самата игра.  

Заключение

 

В крайна сметка, дали това чудо на подредбата си заслужава парите? С оглед на изработката, цената на инсърта и  на играта, ще кажа да. Да, но само ако имате желание да играете играта често или смятате да я държите дълго в колекцията си. Иначе няма и кой знае какъв смисъл да купувате инсърт, нали? 

Повече информация за този инсърт, както и за много други има ето тук, на сайта на The Broken Token:

The Broken Token

Exit mobile version