Site icon Big Box Gamers

BigBoxNews 21.07.2014

Гонене с камили.

Обявиха носителите на наградите за гейм дизайн и качество Spiel des Jahres и Kennerspiel des Jahres. Победите в Spiel des Jahres е Camel Up, останалите номинирани бяха Splendor и Concept. Победител в Kennerspiel des Jahres, наградата за по-сложни игри, e Istanbul, останалите номинирани бяха Rococo и Concordia.

Повече за награждаването

Wizards of the Coast пуснаха новото издание на M:TG – Magic 2015, както и новата версия на компютърната адаптация Duels of the Planeswalkers. В DotP ще се борите да спасите светове като Ravnica и Theros от прокълнатия ловец Garruk.

Повече за Duels of the Planeswalkers

Мисисиси… Миписи… абе нова армия.

Portal Games обявиха няколко предстоящи продукта на едно от техните gaming събития. До края на 2014 се очакват полските издания на Unita, Pixel Tactics и Heroes of Normandie. Създадената от феновете армия за Neuroshima Hex – Uranopolis официално ще се превърне в част от играта навреме за Spiel 2014. Portal на свой ред ще пуснат Neuroshima Hex! Mississippi. Не на последно място вече можете да си запазите Imperial Settlers чрез Pre-Order.

От Svete Jackson Games работят здраво по внедряването на Munchkin в други игри. Заедно с Munchkin Love Letter, който бе обявен през март, SJG и Alderac Entertainment Group се обединяват, за да създадат Munchkin Smash Up. Funko ще правят играчки за Munchkin, всяка от които ще идва със своя карта, в Amazon ще се появи Munchkin Messenger Bag, a We Love пускат тениски на Munchkin – навсякъде е!

Повече за новостите от Portal и SJG

В света на Among the Stars.

Artipia Games се движат добре по проектът New Dawn, тематичният последовател на Among the Stars. В New Dawn играчите ще бъдат лидери на Алианса, пратени на мисия да открият и застроят нови части на галактиката. Проектът в KickStarter вече е изпълнил началната си стойност.

Повече за New Dawn

Asmodee са пуснали снимки на новото разширение за Claustrophobia: Furor Sanguinis. Освен това са обявили дати за игрите, които ще дебютират или ще се появят на Gen Con.

15ти Август, 2014 – Cash ‘n Guns (second edition); Romans Go Home; World of Tanks: Rush.

29ти Август, 2014 – Abyss; Black Fleet.

Септември, 2014 – Hyperborea; Lords of Xidit; Mascarade Expansion.

Повече за Gen Con

Най-скандалният шпионин!

Cryptozoic са пуснали новата си игра, базирана върху анимирания сериал Archer, в онлайн магазинът си. Archer: The Danger Zone! е игра на шпионаж, международни интриги и прецакване на колегите.

Повече за Archer: The Danger Zone!

От Fantasy Flight Games обявяват глобално събитие, свързано със Star Wars: The Age of Rebellion, ролева система в света на George Lucas. 13ти септември ще бъде наречен Rebellion Day, за който ще бъдат раздадени Game Day Kit-ове, включващи въвеждащото приключение Rescue at Glare Peek, в което ще се впуснат нови и опитни играчи от целия свят!

Повече за Rebellion Day
Exit mobile version