Site icon Big Box Gamers

A Dance With Dragons – Game of Thrones(second edition) – фен удължение

Да започнем от там – аз, както и повечето от вас, съм изключителен фен на Песен за огън и лед. Книгите. В началото ненавиждах сериала, особено втория сезон, заради различията от книгата. По-късно осъзнах, че трябва да гледам на сериала като сериал, а не като екранизация на роман. Все пак Джордж Мартин пише само един от епизодите.

След това, приятел си купи играта и реших да я пробвам…Първо – играта е гениална. Второ…не съм срещал по-изтощителна игра. Като човек, който работи по цял ден в това да си напряга малкия мозък, брейнтръста в това чудо наречено Game of Thrones- Тhe Board game е уникално уморителен.

Това, разбира се е голям плюс на играта. Защото е изключително тематично да внимаваш за всяко едно малко действие. Разбира се, сега няма да правя ревю на играта. Тук съм за да ви покажа какво открих.

Нещо уникално красиво и изумително професионално направено. Удължение, което е просто задължително за всички притежатели на играта. Темата в този експанжън е петата книга – Танц с дракони. Понеже е твърде голямо, реших да ви дам линк към dropbox-а на човека, който е направил този огромен труд.Шапка му свалям! А вие сваляйте експанжъна! Спокойно, безплатно е. Няма уловка! Твърде много сте чели „Песен за огън и лед“. Кликнете тук:
[sociallocker][/sociallocker]

Exit mobile version