Site icon Big Box Gamers

Warhammer 40k: Space Wolf – настолна видео игра

Понякога струва ли ви се, че има недостатък на количеството игри по Wh40k във вселената? Някакъв дисбаланс, повече Хаос от необходимото …

Не се притеснявайте, Звездният вълк току що превзе вашите iУстройства и ще наложи волята на Империума. Изборът е лесен: Инсталирате си Warhammer 40,000: Space Wolf, или правите 40 000 лицеви опори! За да улесня решението на изложения проблем, ще допълня че „вълкът“ е безплатна игра с вътреигрови покупки.

Той е голям, но още не знае, че си е намерил майстора.

Разработчиците от HeroCraft (вече) не са вчерашни и са научили урока за IAP, и предлагат напълно игруема походова стратегия с декбилдинг елемент за която не е нужно да плащате, освен ако не желаете да отключите и изиграете всичко моментално. Предвид, че играта е съвсем нова, все още е рано да се каже, точно колко „грайнд“ ще бъде необходим за прилична игра, но дори и това което е налично безплатно е с добро качество. За високото графично качество говори и съвсем сериозното изискване за поне iPad 3/iPad Mini 2 или iPhone 5, както и личното мнение на човек, който мрази грозни игри (т.е. моето). Интересно е, че можете да я свалите на неподдържано устройство и чак тогава да разберете, че не тръгва (т.е. както направих аз). Трябва да отбележа, че играта също така мина доста дълъг период на тестване и от самите потребители и беше около месец в soft-launch, което доведе и до множество промени инициирани от играчите.

Като за начало имате соло кампания, в която ще сплескате главите на група почитатели на боговете на Хаоса, заселили се на планетата Канак в Сегментум Обскурус. Избирате си главен герой, отключвате няколко допълнителни, събирате карти, ъпгрейдвате ги, конструирате различни тестета за битките в мисиите…. звучи като една добра настолна игра в която даже някой ви е боядисал фигурките, нали?

– Храс, як трион, а? Преди малко го ъпгрейднах!

И понеже вече чувам писъците на почитателите на играта срещу живи играчи, ще споделя че PvP режим е планиран, но все още недостъпен. Предвид забавянето от около половин година на самата игра, това не е нещо неочаквано … о, извинете, писъците са били от нанизаните на верижния ми трион култисти.

 

Изтегли от iTunes

Exit mobile version