Site icon Big Box Gamers

Приятели

Токс и Crits Happen 

Забелязах този сайт първо чрез видеата в youtube.  Това, което ми хареса бяха опростените и ясни ревюта. Най-силната страна на Токс обаче е връзката с неговите читатели и зрители. Според мен има правилното отношение към последователите си и към игрите си. Когато чета или гледам негови ревюта мога да усетя любовта, която той има към игрите. Освен това, за разлика от повечето ревюъри, той не държи огромна колекция от игри в дома си, а дарява една голяма част от нея. Успях да се свържа с него и искам най-сърдечно да му благодаря, че се съгласи да ползвам неговите статии в BigBoxGamers. Съветвам ви да посетите сайтът на Токс.

 

Мат и Drake’s Flames

Този човек винаги успява да вдигне настроението ми с богатия си речник и широко чувство за хумор(точно така – широко чувство за хумор). Никога не знам какво да очаквам от неговите ревюта. Освен, че няма да спра да се усмихвам и накрая ще съм запален по играта. Той не е типичният ревюър. Няма да ви обясни на дълго и широко за механиките и стила на играта. Не. И какво от това? На него не му пука какво си мислите. И точно там е неговия чар. Със своето черно, нихилистично, донякъде перверзно чувство за хумор успява да те убеди, че в живота си той не е нито едно от тези три определения. Не знам как го прави. Но успява. Какво чакате – кликнете отдолу!

 

Книги-Игри.НЕТ

 „Приключение е да си спомниш за манията от миналото!“

Този сайт е създаден от фенове за фенове! На неговите страници всеки може да намери информация за всички излезли книги-игри в България, както и статии за бъдещи заглавия от този жанр, които са наскоро издадени, или предстоят да бъдат издавани скоро. Сайтът ни притежава свой собствен форум, който събира фенове на раздумка и лаф от цялата страна, а в самия форум съществува раздел „Книжна борса”, в който всеки един желаещ може да обяви, че продава, търси да закупи или просто иска да намери дадено заглавие от жанра за себе си. Към сайта също така функционира и Ролеви раздел, в който ще стане дума за любимите ни ролеви и бордови игри, а също така функционира и секция „Видео”, в което могат д се гледат интересни клипове, свързани с игрите на български. Като инициативи, които сайтът развива, ние сме участници в няколко изложения, където продавахме, раздавахме и показвахме книги-игри на посетителите. Скоро време сайтът ни ще предложи кампания, наречена „От големи за малки деца”, в която заедно с подкрепата на Министерството на образованието, ние ще направим така, че във всяко едно по-голямо училище в страната, да има библиотека с пътуващи книги-игри. Предстоят ни още много забавления, за които ще научите, ако дойдете при нас в сайта!

 

Legacy of Krea

Български сайт за нови книги-игри, в който можете да научите всичко за поредицата за Котарака и сборника „Призвание герой“, да проследите какво се случва с жанра последните години у нас, да си купите най-новите книги-игри и дори да изиграете някои от тях безплатно.


Exit mobile version