BigBoxGamers гарантира

Последните няколко месеца нашият екип се разрасна доста. Поради тази причина решихме да мислим за рубрики, които да включват повече от нас. Решихме да се възползваме от числеността си и да ви даваме различни гледни точки. Типичен пример за това са нашите препоръки. Когато пишем ревюта обаче, ние ги пишем от едно име – от името на автора. Това е само неговата гледна точка и неговото лично предпочитание. Ние се стараем да ви покажем всички страни на играта, независимо дали ни харесва или не, но както се очаква, ревюто е тенденциозно и целта е да разберете какво точно този човек мисли за нея.  По този начин ако следите един или друг автор ще знаете, че можете да разчитате на неговата преценка. 

Както споменах обаче, това е само една гледна точка. Ако не ни познавате все още толкова добре, ние решихме да започнем рубрика, в която ще ви представяме игри, които всички (или поне почти всички) от екипа харесваме. Всъщност, това ще са игри, които не просто харесваме, а които смятаме за отлични. Това е доста трудна и амбициозна задача, защото вече не сме малко и много рядко откриваме абсолютно сходни мнения за игра. В нашият екип има хора, които харесват тематични игри, хора, които харесват евро игри, хора, които харесват картови игри, такива, които харесват леки игри, такива които харесват тежки и такива, които харесват странни игри. Така че, когато открием общо мнение, ние можем да гарантираме, че това е игра, която не просто смятаме, че има нещо в нея, но очевидно се харесва от различни групи хора. Тоест, със сигурност няма да сгрешите ако си я купите. 

Как оценихме, че една игра може да бъде гарантирана от нас?

Направихме таблица, в която всеки може да вкарва игри и да ги оценява с оценки от „-2“ до „+2“. Ако някой не гласува, значи не е играл играта. В този момент в таблицата имаме 11 души. При всяка игра, която ви представяме като наша гаранция ще ви казваме колко души са гласували и общия резултат. 

Надяваме се това да бъде една наистина полезна серия от статии.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *