Yu-Gi-Oh! Archetypes

Latest posts by BigBoxNeverdie (see all)

Сигурно още от времето, през което сте гледали анимацията ви е направило впечатление как всеки един персонаж има собствена и оригинална тема в тестето си. Тази тенденция започна да се практикува последните години (след 2007г.).

В условията на сериозен стремеж към печелившите места на турнирите, хората пренебрегват удоволствието да играят любимите си карти с това да играят печелившите карти. Това беше дълго време заложено в Yu-Gi-Oh! TCG и предоставяше на всички нас една много скучна и еднообразна обстановка. Явно това се беше видяло от по-висшестоящите, които от своя страна решиха да променят нещата в играта и започнаха да създават мощни архетипове, които се ограничават с използването на карти само в тяхната тема.

Тези уникални идеи са производни на най-различни тематики като например: Облаци, насекоми, богове, динозаври, английската армия, химия, самураи, магьосници и какво ли още не. Те наброяват вече сто и девет различни архетипа като абсолютно всеки един от тях е с уникална механика за играта. Както преди можеше да си направиш тесте базирано само на силни чудовища така сега можеш да си направиш тесте базирано на сложни комбинации между карти, които образуват едно сладкишено кралство:

 

ABYR-EN025
ABYR-EN027
ABYR-EN048
ABYR-EN074
REDU-EN022
REDU-EN024
REDU-EN025
REDU-EN026
REDU-EN061
REDU-EN071

 

Но това е само началото. Замислете се колко интересно би било да внедрите малко химия в цялата история:

 

DR04-EN074
DR04-EN075
DR04-EN103
LCGX-EN190

 

Не може да се пренебрегнат и мощните японски представители на бойната сцена – самураите:

 

Number39UtopiaYS11-EN-UR-1E
SDWA-EN016
SDWA-EN017
SDWA-EN018
STOR-EN023
STOR-EN024
STOR-EN041
STOR-EN049

 

Всеки един от всичките сто и девет архетипа в играта притежава собствена сила и слабост, но в правилните ръце, всеки един притежава нужната мощ да побеждава. Това, което видяхте е само малка част от огромното и разнообразно семейство, което представлява Yu-Gi-Oh! TCG

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.