Site icon Big Box Gamers

За нас

Името Big Box Gamers има за цел да обедини всички играчи на настолни игри. Освен геймърите, които отдавна са се отдали на своето хоби, така и хората, които никога не са имали шанс да се докоснат до съвременните игри.

Ние смятаме, че прекарването на времето в спокойна атмосфера с тези игри и приятна компания, може напълно да задоволи социалната ни нужда без да се налага да се надвикваме и да ни боли глава на сутринта.  Всичко се свежда до това, просто да опитаме.

Вярваме в една много проста максима. Както казва един близък приятел на сайта – „Всяка една игра, която имаме е най-добрата игра”. Смисълът е, че игрите трябва да се купуват за да бъдат играни, не за да бъдат купени.  Знаем много добре, че колекционерството на тези игри е скъпо хоби, затова и смятаме, че няма значение колко игри имаш – може дори да имаш само една. И без това вече има все повече места където можеш да ги пробваш, дори и нашият дом, който между другото е винаги отворен.

Благодарим за помощта на някои приятели на сайта, които ни позволиха да превеждаме и използваме техни статии и ревюта на игри. Ето и пожеланията на някои от тях.

 

                     “Надявам се всички да се наслаждават на тези реюта, да обичат борд игрите, както и играенето на тях с други хора, толкова много, колко аз!”                                                 

                                                     Том Васъл от „The Dice Tower“

        “Пишете от дъното на сърцето си и успех с вашия сайт. Пожелавам ви да покажете на нормалните хора ценността на нашето весело нърд хоби. И нека получите много безплатни игри от издателите на игри, които искат да навлязат в новоизлюпения български пазар.“                                                                                                                       

                                                     Мат Дрейк от „Drake’s Flames“

“ Пожелавам ви успех с вашия проект.“   

                                                        Токс от „Critshappen“

„Най-важното от всичко е да се забавлявате, да играете честно и да сте добри едни към други. Всичко най-хубаво!“

                                                Родни Смит от „Watch It Played“

 


Exit mobile version