Small World: Раси и умения, направени от фенове

Една от най-продаваните игри на Days of Wonder и със сигурност една от най-продаваните игри у нас е Small World. В интерес на истината е и една от малкото им игри, които не са заляти с разширения.Само 6-7.:)  Повечето от тези разширения добавят нови раси и умения, но и още нещо. Нещо, което е доста популярно сред игрите – празни плочки/карти, които са предназначени за домашни разширения. Много от нас нямат дарбата да рисуват добре или пък да крадат добре от google images, затова често прибягваме до форумите на BGG за тези неща. Същото направих и аз.

За ваше улеснение съм изкарал всички умения и раси, които си струват и съм ги сложил в един файл. За съжаление нямат обяснение и ще трябва сами да предполагате какво правят уменията. Е, можете да отскочите до BGG за разяснение. Ако пък изчакате малко, до другата седмица може би ще успея да изкарам всички изяснения и да ги подредя разбираемо.

Бонус към тези раси и умения: Във файла ще откриете и Decline Helper, който много ще ви помогне в смятането на вашите упаднали раси.

[sociallocker]Small world[/sociallocker]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *