King of the Tabletop – Безплатна игра за принтиране

От както започнах този сайт, изключително много се вълнувам за четвъртъците, когато се ровя за хубави Print and play игри. Да, има много от онези огромни 20-30 странични игри, за които на всичкото отгоре трябва да правиш и допълнителни крафт елементи, в повечето случаи 3Д. Да търсиш дебели картони, пластмасови части и така нататък. Е, засега аз предпочитам да обръщам внимание на евтините, по-простички, изчистени, но и забавни игрички.

King of the Tabletop веднага ме хвана с псевдо аматьорския стил на илюстрациите си и с добре подредените правила и компоненти. Също така, всичко изглежда доста евтино за производство, така че следващия месец за има-няма 2 лева + още 2 за хартията ще се сдобия с едно малко разкошно игричЕ. Нямам търпение да го пробвам.

Играта е от 1983 и целта е да насъбереш достатъчно точки престиж като разширяваш фентъзи кралството си. Те това е. Но казват, че най-гениалните неща са най-често изключително прости. Плюс това рядко можете да срещнете безплатна игра за принтиране, която да е в класацията на BGG.

Ето и играта
[sociallocker]Kott-rules[/sociallocker] 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *