понеделник, януари 25, 2021

Защо да даря?

Ние сме група ентусиасти, които в свободното си време обичат да пишат и да разпространяват нашето любимо хоби. Правим всичко възможно това да се случва по най-добрия начин, но само доколкото ни позволяват нашите джобове.

Осъзнаваме, че не е лесно човек да отделя средства, затова…

подаряваме игра на един от дарителите на всеки надхвърлени 100 лева. 

Гарантираме, че всеки лев, който получим, ще отиде само и изцяло за сайта.

От какво толкова имаме нужда?

Да започнем от поддръжката на сайта.

  • Подходящи и професионални приложения, плъгини и услуги
  • услуги от художници – графичен дизайн на ново лого, картинки за статии и интерактивните книги
  • анимация за видеата
  • подходящ абонаментен план за подкаст сайт
  • заплащане на хостинг на сайта

Техническа част. Засега успяваме да заемаме камери от приятели, но има неща, които определено ни липсват за подобряване на качеството.

  • Микрофони. Това е един от основните проблеми, заради който досега да не правим много видео материали.
  • Осветление. Това засега някак си успяваме да го измайсторим с домашни лампи от ИКЕА, но се опитваме да изградим професионални условия.

Награди

Много искаме да можем да се отблагодаряваме на читателите ни с нещо повече от „Мерси“. Освен очевидните игри и аксесоари, имаме и други идеи за награди, но каквото и да е, ни е трудно да си го позволим.

Игри

Ние продължаваме да купуваме, когато можем, и да играем когато и както можем игри, но знаете, че когато човек си купува игра, той внимателно я проучва предварително и не винаги това е най-новата игра.

Е, ние бихме искали да имаме възможност да се сдобиваме с най-новите и нашумели игри на пазара, за да можем колкото се по-бързо да пишем и снимаме ревюта, за да можем да ви помогнем във вашия бъдещ избор. Разбира се, вие ще определяте коя игра да попадне под нашия критичен и крайно субективен поглед.

За да дарите, кликнете на бутона отдолу.

Дарение за сайта
Facebooktwitter