Board Game Dice Roller – приложение за Android

По принцип съм си фен на хвърлянето на зарове. То не е ли да шибнеш в масата 16 зара на Аркам Хорър, да събереш половината фигурки по борда, 4 да размажат кокалчетата на играча срещу теб, 3 да вадят очите на съседите ти, 6 да хвърчат към прозореца да го чупят и останалите да са на калъч, така че да си избереш дали ти изнася да признаеш една от двете предполагаеми страни или да хвърляш наново. Ей това е хвърлей!

Понякога обаче малката маса не е подходяща затова(за кутийка за хвърляне на зарове, ние ползваме предимно подобрена рекламна кутийка на Кока-Кола със залепен филц вътре) или сте загубили заровете, или пък нямате търпението да чакате този досадник до вас да си мята в шепите 2 минути три зара, за да не уцели накрая масата и да трябва да хвърля наново.

Точно за такива случаи ви препоръчвам безплатното приложение от Google Play за Android – Dice roller. Много е просто и изчистено. Да, има опция за различните игри, но с изключение на една от игрите на Катан, останалите зарове са си обикновени – от 1 до 6..

Изтеглете си играта от тук

 

[sociallocker]

Board Game Dice Roller

 

[/sociallocker]

 

2 thoughts on “Board Game Dice Roller – приложение за Android”

  1. Dice Tower-а според мен изглежда на идея много готино и стилно, но на практика забавя играта. От друга страна, за къде бързаме…Освен ако не играем Eclipse…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *