петък, май 26, 2017
Заглавна страница » Видео игри и приложения » Warhammer 40k: Space Wolf – настолна видео игра
Warhammer 40k: Space Wolf – настолна видео игра

Warhammer 40k: Space Wolf – настолна видео игра

Георги Павлов 'BigBoxCurlylocks'

Георги Павлов 'BigBoxCurlylocks'

Some say he could shoot a moving car at 1/15... with the lens cap still on!
Георги Павлов 'BigBoxCurlylocks'

Latest posts by Георги Павлов 'BigBoxCurlylocks' (see all)

Понякога струва ли ви се, че има недостатък на количеството игри по Wh40k във вселената? Някакъв дисбаланс, повече Хаос от необходимото …

Не се притеснявайте, Звездният вълк току що превзе вашите iУстройства и ще наложи волята на Империума. Изборът е лесен: Инсталирате си Warhammer 40,000: Space Wolf, или правите 40 000 лицеви опори! За да улесня решението на изложения проблем, ще допълня че „вълкът“ е безплатна игра с вътреигрови покупки.

Той е голям, но още не знае, че си е намерил майстора.

Той е голям, но още не знае, че си е намерил майстора.

Разработчиците от HeroCraft (вече) не са вчерашни и са научили урока за IAP, и предлагат напълно игруема походова стратегия с декбилдинг елемент за която не е нужно да плащате, освен ако не желаете да отключите и изиграете всичко моментално. Предвид, че играта е съвсем нова, все още е рано да се каже, точно колко „грайнд“ ще бъде необходим за прилична игра, но дори и това което е налично безплатно е с добро качество. За високото графично качество говори и съвсем сериозното изискване за поне iPad 3/iPad Mini 2 или iPhone 5, както и личното мнение на човек, който мрази грозни игри (т.е. моето). Интересно е, че можете да я свалите на неподдържано устройство и чак тогава да разберете, че не тръгва (т.е. както направих аз). Трябва да отбележа, че играта също така мина доста дълъг период на тестване и от самите потребители и беше около месец в soft-launch, което доведе и до множество промени инициирани от играчите.

Като за начало имате соло кампания, в която ще сплескате главите на група почитатели на боговете на Хаоса, заселили се на планетата Канак в Сегментум Обскурус. Избирате си главен герой, отключвате няколко допълнителни, събирате карти, ъпгрейдвате ги, конструирате различни тестета за битките в мисиите…. звучи като една добра настолна игра в която даже някой ви е боядисал фигурките, нали?

- Храс, як трион, а? Преди малко го ъпгрейднах!

– Храс, як трион, а? Преди малко го ъпгрейднах!

И понеже вече чувам писъците на почитателите на играта срещу живи играчи, ще споделя че PvP режим е планиран, но все още недостъпен. Предвид забавянето от около половин година на самата игра, това не е нещо неочаквано … о, извинете, писъците са били от нанизаните на верижния ми трион култисти.

 

Изтегли от iTunes

За Георги Павлов 'BigBoxCurlylocks'

Георги Павлов 'BigBoxCurlylocks'
Some say he could shoot a moving car at 1/15... with the lens cap still on!

Един коментар

  1. Андрей Велков

    Няма нищо по яко от това да пръснеш Chaos Space Marine от упор с Rare Lascannon…

Отговори

Няма да публикуваме електронната ти поща. Задължителните полета са маркирани *

*