сряда, април 1, 2020
Ticket To Ride – игра за iOS

Ticket To Ride – игра за iOS

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'
Latest posts by Деян Георгиев 'BigBoxGamer' (see all)

Лично аз не притежавам iOS, използвам Android, но пък имам код към сайта на Days of Wonder и мога да играя безплатно влакчета. Ако сте закупили играта, вероятно и вие играете онлайн.
ticket-to-ride1
Напомням – кода е на задната корица на книжката с правилата. Ако все пак не ви е достатъчно и искате да поразцъкате в движение. И разбира се, притежавате iOS, може да проверите ето това  – Ако искате да погледнете нашето ревю на Ticket to Ride за да разберете повече за играта Ticket to Ride

Удобно приложение за вашия телефон или таблет.

Преглед на статията

Оценка

Накратко: Моля подкрепете ни като дадете оценка, харесате и споделите това ревю! Ако се чувствате разговорливи можете да ни оставите и коментар. Уверяваме ви, четем всички коментари!

Потребителска оценка: 4.6 ( 1 гласове)
0

За Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'
Името ми е Деян. Считам се за вярващ християнин и като такъв очевидно държа на някаква ценностна система, но освен това и на хората. Хората, според мен са центъра при играенето на настолни игри. Вярвам в семейните ценности и често погледът ми над игрите е завъртян по този начин, тъй като самият аз съм семеен с прекрасна съпруга и три деца. От години работя като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.

Отговори

Няма да публикуваме електронната ти поща. Задължителните полета са маркирани *

*