вторник, март 31, 2020
Заглавна страница » Настолни игри » Steam Park: Robots – чиста козметика, но…
Steam Park: Robots – чиста козметика, но…

Steam Park: Robots – чиста козметика, но…

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'
Latest posts by Деян Георгиев 'BigBoxGamer' (see all)

Това е мини разширение за играта Steam Park, което си върви отлично с Play Dirty разширението, но няма проблем да си го вземете самостоятелно. За да разберете повече за базовата игра ви ръчкам да прочетете ревюто ми.

Ревю: Steam Park

Няма какво толкова да се каже за това разширение, освен, че е чиста козметика. Всъщност снимките говорят по-добре. Това мини разширение замества мийпълите с гумени роботчета, както и старата платнена торбичка с нова, леко по-джиджана.

Освен това, Robots вкарва и два вида нови роботи, въпреки че единият от тези два вида може да се открие и в Play Dirty.

Това са златни роботи и сиви роботи. Тези роботи не влизат в торбичката по стандартния начин. Това са V.I.R. (Йей, смешка) роботи. И двата вида са „жокер” роботи, но влизат по специален начин (с определени условия) в торбичката и като като ги изтеглите златните работят като нормалните роботи, а сивите дават по-малко пари, но не трупат мръсотия.

И… те това е всичко.

Заключение

Просто е. Robots може да е чисто козметично разширение, но е с пъти по-вълнуващо от Play Dirty. Това основно се дължи, защото най-голямото предимство на Steam Park е визуалния дизайн. Играта е толкова харесвана основно заради темата, сладкия арт и 3Д компонентите. И когато тази линия се засили – играта добива още повече цвят.

Въпреки това, ако Steam Park вече ви поомъзнала, Robots едва ли ще ви промени мнението. Ако обаче сте фенове, с две ръце ви препоръчвам тези сладки гумени роботчета.

ПЛЮСОВЕ:

  • Разкош

МИНУСИ:

  • Почти нищо друго

Отново – можете да ровите из сайта на Horrible Games, а защо не и в нашия. По мои просто сметки, вече сме правили ревюта на всичко, което компанията е издала до този момент.

Horrible Games

За Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'
Името ми е Деян. Считам се за вярващ християнин и като такъв очевидно държа на някаква ценностна система, но освен това и на хората. Хората, според мен са центъра при играенето на настолни игри. Вярвам в семейните ценности и често погледът ми над игрите е завъртян по този начин, тъй като самият аз съм семеен с прекрасна съпруга и три деца. От години работя като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.

Отговори

Няма да публикуваме електронната ти поща. Задължителните полета са маркирани *

*