Star Wars: Riesen Bilder Ralye – Виждам-виждам… Чубака!

Ако сте фенове на Междузвездни войни, имате малки деца и разбирате немски – почти е сигурно, че трябва да имате тази игра. Ако с немския сте по-назад, пак бихте могли да се сдобиете с нея, тъй като с изключение на правилата, всичко е езиково независимо. Проблемът е, че много трудно можете да намерите из нета английска версия на правилата.

Дори и да не спазите точно правилата обаче, щом видите компонентите, ще ви е ясно, че в основата си, това е Виждам-виждам.

Най-силната черта на играта са нейните илюстрации. Нейните изумително детайлни и сладки илюстрации. В кутията ще намерите куп планети, като всяка планета е двустранна, а от всяка страна има изрисувани тематични картини с множество пейзажи и персонажи.

Целта ви тук е да откривате конкретни картинки, като летите до планетите с космическите си кораби. Ще теглите карти „холограма“, които ви казват какво трябва да намерите на картинките. След това използвате специални рингове, за да отбележите това, което търсите.

И това е кажи-речи играта. Моите деца малко трудно се справят с тази задача, защото картите с холограмите не показват точната картинка, която търсите. Нарисувани са по друг начин.

Заключение

По кратко ревю трудно ще откриете в сайта. Но наистина няма какво толкова да се каже. Вие виждате картинките – това е което получавате. Играта си струва за запалените маниаци на Междузвездни войни, а ако си падате по Виждам-виждам игричките с мааалко по-голяма трудност, бих ви я препоръчал за 6-7 годишните ви деца.

ПЛЮСОВЕ:

  • Страхотни илюстрации и компоненти
  • Подходяща за фенове на филмите

МИНУСИ:

  • Правила на различен от немски език е почти невъзможно да се открият

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *