неделя, септември 20, 2020
Заглавна страница » Настолни игри » Ревю на пъзел: 3Д Big Ben
Ревю на пъзел: 3Д Big Ben

Ревю на пъзел: 3Д Big Ben

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'
Latest posts by Деян Георгиев 'BigBoxGamer' (see all)

Това е вторият ми сблъсък с 3Д пъзелите и тези неща все повече започват да ми харесват!

Качеството на компонентите отново е на отлично ниво, което е стандарт за Ravensburger в пъзелите. Парчетата са дебели и пластмасови, и се свързват без никакъв проблем.

Думата пъзел тук се употребява единствено като за нещо, което е съставено от „пъзел части“. Свързването на частите обаче не само не ви напряга, но не изисква никакво мислене. На всяка част е указано къде да сложите следващата част.

Това не значи, че пъзела е лош. Означава единствено, че е… различен. Реденето тук е отпускащо и можете да го правите докато си гледате сериала.

Всъщност, отплатата от реденето не идва от задоволението, че сте се справили с нещо трудно. Тук наградата ви е самото творение. Не само, че Big Ben е висок и изглежда великолепно, но има и физическа полза от него. Той си е работещ часовник!

В комплекта е включен пъзел часовник, който можете да си го наредите, ако искате да ползвате Big Ben само като интериор. Лично аз предпочитам да използвам и реалния часовник, с което да превърна усилието ми в битова полза за дома. Часовникът е с класически „тракащ“ механизъм, а това за много хора е успокояващ звук.

Споменах го и за Айфеловата кула, казвам го пак. Цената определено си заслужава за нещо, което едва ли ще го сглобявате и разглобявате. Това е нещо повече от пъзел. Това си е… часовник. И то готин, тематичен часовник. Препоръчвам!

Можете да си закупите Big Ben на съвсем приемлива цена от сайта на нашите приятели от Комсед.

Купи: 3D Big Ben с часовник

 

За Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'
Името ми е Деян. Считам се за вярващ християнин и като такъв очевидно държа на някаква ценностна система, но освен това и на хората. Хората, според мен са центъра при играенето на настолни игри. Вярвам в семейните ценности и често погледът ми над игрите е завъртян по този начин, тъй като самият аз съм семеен с прекрасна съпруга и три деца. От години работя като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.

Отговори

Няма да публикуваме електронната ти поща. Задължителните полета са маркирани *

*