понеделник, април 6, 2020
Заглавна страница » Безплатни игри » Punch! – безплатна игра за принтиране
Punch! – безплатна игра за принтиране

Punch! – безплатна игра за принтиране

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'
Latest posts by Деян Георгиев 'BigBoxGamer' (see all)

pic737905_mdБезплатните игри са заляли интернет. И честно казано – има много добри попадения. Сега идва сериозния въпрос. Заслужава ли си? Защото има страхотни игри с изумителни компоненти. Но ако сам си принтираш и произведеш компонентите, играта ще излезе почти колкото една нова игра от магазина. Сега пак ще задам въпроса – Заслужава ли си?

Играта, която искам да представя днес не е нищо особено на пръв поглед, може би и на втори…може би и на трети. Добре де, не е нищо особено. Но! Принтирането на тези карти ще ви излезе изключително евтино. Дори няма фон на самите карти. Да не говорим за картинки за задната част на картите. Не е и нужно според мен. Това е една бърза, лека и елементарна игричка за двама. Бокс е, все пак. Да, няма да я изваждате всеки път, когато се събирате с гейм групата си, но…Но! Има моменти, в които просто искате да поразцъкате нещо и не ви се занимава да сетвате примерно цивилзиация или дори 7 wonders. Вадите кутийката и се започвате. Ляво кроше, дясно кроше, ляво кроше….добре де, други термини от бокса не знам. А и в самата игра май няма ляв и десен. Както и да е. Препоръчвам ви да пробвате тази малка игричка. Няма да сгрешите. Свалете я от тук
[sociallocker]Punch[/sociallocker] 

Малка игричка, която според нас си заслужава да се погледне, пък защо не и принтне.

Преглед на статията

Оценка

Накратко: Моля подкрепете ни като дадете оценка, харесате и споделите това ревю! Ако се чувствате разговорливи можете да ни оставите и коментар. Уверяваме ви, четем всички коментари!

Потребителска оценка: Бъди първи!
0

За Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'
Името ми е Деян. Считам се за вярващ християнин и като такъв очевидно държа на някаква ценностна система, но освен това и на хората. Хората, според мен са центъра при играенето на настолни игри. Вярвам в семейните ценности и често погледът ми над игрите е завъртян по този начин, тъй като самият аз съм семеен с прекрасна съпруга и три деца. От години работя като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.

Отговори

Няма да публикуваме електронната ти поща. Задължителните полета са маркирани *

*