петък, април 10, 2020
Заглавна страница » Безплатни игри » King of the Tabletop – Безплатна игра за принтиране
King of the Tabletop – Безплатна игра за принтиране

King of the Tabletop – Безплатна игра за принтиране

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'
Latest posts by Деян Георгиев 'BigBoxGamer' (see all)

pic387635_mdОт както започнах този сайт, изключително много се вълнувам за четвъртъците, когато се ровя за хубави Print and play игри. Да, има много от онези огромни 20-30 странични игри, за които на всичкото отгоре трябва да правиш и допълнителни крафт елементи, в повечето случаи 3Д. Да търсиш дебели картони, пластмасови части и така нататък. Е, засега аз предпочитам да обръщам внимание на евтините, по-простички, изчистени, но и забавни игрички.

King of the Tabletop веднага ме хвана с псевдо аматьорския стил на илюстрациите си и с добре подредените правила и компоненти. Също така, всичко изглежда доста евтино за производство, така че следващия месец за има-няма 2 лева + още 2 за хартията ще се сдобия с едно малко разкошно игричЕ. Нямам търпение да го пробвам.

Играта е от 1983 и целта е да насъбереш достатъчно точки престиж като разширяваш фентъзи кралството си. Те това е. Но казват, че най-гениалните неща са най-често изключително прости. Плюс това рядко можете да срещнете безплатна игра за принтиране, която да е в класацията на BGG.

Ето и играта
[sociallocker]Kott-rules[/sociallocker] 

Малка гениална игра, която всеки може да принтира за изключително малко пари. Уникални илюстрации и дори лични бордове за играчите. Какво повече?!

Преглед на статията

Оценка

Накратко: Моля подкрепете ни като дадете оценка, харесате и споделите това ревю! Ако се чувствате разговорливи можете да ни оставите и коментар. Уверяваме ви, четем всички коментари!

Потребителска оценка: 4.65 ( 1 гласове)
0

За Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'
Името ми е Деян. Считам се за вярващ християнин и като такъв очевидно държа на някаква ценностна система, но освен това и на хората. Хората, според мен са центъра при играенето на настолни игри. Вярвам в семейните ценности и често погледът ми над игрите е завъртян по този начин, тъй като самият аз съм семеен с прекрасна съпруга и три деца. От години работя като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.

Отговори

Няма да публикуваме електронната ти поща. Задължителните полета са маркирани *

*