четвъртък, юли 18, 2024
Заглавна страница » Настолни игри » Какво ново в BigBoxGamers
Какво ново в BigBoxGamers

Какво ново в BigBoxGamers

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Приятели, време е да се захванем за работа. И то каква работа! С огромна любов и страст, нашият ентусиазиран екип е щастлив да се завърне. Всяко нещо в този свят е създадено да се развива и ние също се опитваме да го правим!

Искам да ви благодаря, че сте с нас, но също така и искам да благодаря на всички хора, които пишат, снимат, администрират и помагат с техническата част. Знам, че всеки един от вас е зает с работа, семейство и просто липса на свободно време. Само мисълта, че вие отделяте време и то за без пари, показва колко отдадени сте на каузата да разпространим това толкова забавно, приятелско и като цяло топло хоби!

А сега за новостите в BigBoxGamers

Връщаме видеата

Вече можете да очаквате видео на всеки две седмици. Видеото може да е ревю, обяснение на правила или просто геймплей сесия.

Връщаме подкастовете

 Оказа се, че към тях има интерес. Както към слушане, така и към участие. Така че в седмиците, когато няма да има видео, планираме да има подкаст. Чувствайте се свободни да ни пишете ако искате да се включите или просто искате да ни предложите тема.

Нови рубрики

Основната ни цел е да бъдем полезни, така че още тази седмица започваме с ежеседмичната ни рубрика „BigBoxGamers препоръчва“. В тази рубрика, ние ще ви препоръчваме игри, които да отговарят на вашите изисквания. Дали ще бъде препоръка за „игри за двама“ или „зомби игри“, това вие ще решавате, тъй като ще пускаме запитване във фейсбук. Все пак първата ни статия ще бъде „BigBoxGamers препоръчва: „Игри за приобщаване на нови хора в хобито“

Следващите две неща са напълно нови и за нас. Затова ви препоръчвам да натиснете бутоните, за да разберете повече.

Първата e-mail интерактивна книга 

Това е нова услуга, в която силно вярваме и в която хвърляме много усилия. Цял месец ще бъде напълно безплатна, защото искаме да ви се отблагодарим за подкрепата. С удоволствие бихме чули отзивите ви за нея.

Какво е това?

Дарение за сайта

Приятели, много пъти сме споменавали, че правим всичко за без пари. Дарението не променя това. Можем да ви гарантираме, че пускаме тази опция изцяло за поддръжка на сайта и оптимизиране на качеството.

Защо да даря?

Освен всички тези неща, ние сме в постоянен процес на измисляне на нови рубрики, търсене на интересни материали и опити да се свързваме с известни за нашето хоби личности за интервюта.

И пак ще напомня – ако има хора, които изявяват желание да пишат, говорят или снимат за хобито и споделят каузата ни – пишете ни и станете част от нашия екип, който е сериозен в това да не се взема на сериозно.

Facebooktwitteryoutubeinstagram

За Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Собственик съм на кафене с настолни игри насочено към хората без опит в игрите. Стремя се да играя всички модерни и актуални настолни игри, но се опитвам да давам светлина основно на по-странните, по-отритнатите, по-апокрифните и тези игри, които рядко се появяват под прожекторите. Имам дългогодишен опит като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.

Отговори

Няма да публикуваме електронната ти поща. Задължителните полета са маркирани *

*

Big Box Gamers