събота, април 4, 2020
Заглавна страница » Безплатни игри » Get to the Chopper!!! – Безплатна игра за принтиране
Get to the Chopper!!! – Безплатна игра за принтиране

Get to the Chopper!!! – Безплатна игра за принтиране

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'
Latest posts by Деян Георгиев 'BigBoxGamer' (see all)

pic321402_mdПонякога всичко, което една игра е една тема. А понякога играеш една игра само заради темата.

Лично аз много обичам да гледам филми със зомбита. Да, те са ужасно предвидими, в повечето случаи много зле направени, но ги гледам по същия начин, по който гледам филми с Чък Норис. А гледам филми с Чък Норис, както обичам филми със Стивън Сегал. Добре де, те са дори още по-зле. Но това е все едно да гледам филми с Майкъл Дудиков. Кой е Майкъл Дудиков? ….Не си правете труда да теглите тази игра. Няма да я разберете:).

Добре де, като изключим пенсионерската носталгия по 90-те, (а едно време каква носталгия имаше, това днешното носталгия ли е) мисля, че тази игричка има качества сама по себе си. Да не говорим, че Хищника и Пришълеца продължават със своя франчайз, въпреки…ами логиката. И ако досега не сте разбрали, поне от заглавието – това е настолна игричка, използваща за тема „Хищникът 1“. Ето я и нея.

[sociallocker]Get ti the Chopper[/sociallocker]

А дотогава – Get to the choppaaaa!!!

Ще се опитам да го кажа колкото се може повече пъти - Get to the choppaaaa!!!

Преглед на статията

Оценка

Накратко: Моля подкрепете ни като дадете оценка, харесате и споделите това ревю! Ако се чувствате разговорливи можете да ни оставите и коментар. Уверяваме ви, четем всички коментари!

Потребителска оценка: Бъди първи!
0

За Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'
Името ми е Деян. Считам се за вярващ християнин и като такъв очевидно държа на някаква ценностна система, но освен това и на хората. Хората, според мен са центъра при играенето на настолни игри. Вярвам в семейните ценности и често погледът ми над игрите е завъртян по този начин, тъй като самият аз съм семеен с прекрасна съпруга и три деца. От години работя като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.

Отговори

Няма да публикуваме електронната ти поща. Задължителните полета са маркирани *

*