неделя, април 5, 2020
Заглавна страница » Настолни игри » Eclipse: Rockets of Celebration – Безплатно удължение
Eclipse: Rockets of Celebration – Безплатно удължение

Eclipse: Rockets of Celebration – Безплатно удължение

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'
Latest posts by Деян Георгиев 'BigBoxGamer' (see all)

pic1531430_tМиналата седмица имах удоволствието да пробвам за пръв път Eclipse. Играта определено има много силни страни и въпреки, че паднах лошо…много лошо..абе направо ме размазаха, мога да кажа, че си изкарах добре.

С голяма изненада открих, че дизайнерите на играта Touko и Sampo постнаха в сайта си благодарствено пожелание към своите фенове за успешната година на Eclipse. Всъщност не пожеланието беше изненадващо, а техния подарък към последователите си.

Безплатно удължение на Eclipse за принтиране.

Ето го и него.
[sociallocker]Eclipse_holiday2012_components_rules[/sociallocker]

Подарък за всички притежатели на Eclipse!

Преглед на статията

Оценка

Накратко: Моля подкрепете ни като дадете оценка, харесате и споделите това ревю! Ако се чувствате разговорливи можете да ни оставите и коментар. Уверяваме ви, четем всички коментари!

Потребителска оценка: Бъди първи!
0

За Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'
Името ми е Деян. Считам се за вярващ християнин и като такъв очевидно държа на някаква ценностна система, но освен това и на хората. Хората, според мен са центъра при играенето на настолни игри. Вярвам в семейните ценности и често погледът ми над игрите е завъртян по този начин, тъй като самият аз съм семеен с прекрасна съпруга и три деца. От години работя като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.

Отговори

Няма да публикуваме електронната ти поща. Задължителните полета са маркирани *

*