Might & Magic: Duel of Champions за PC и iPad

Might & Magic: Duel of Champions

същото като истински карти, даже не са нужни протектори

Чували ли сте за Might&Magic? А за Magic the Gathering? Отговорилите с НЕ получавате еднопосочен билет за Google със съответните ключови думи, чао!

Всички останали, могат да изпробват отличната смеска от двете неща, която са забъркали Ubisoft. Играта работи на iPad или PC и не изисква особени първоначални инвестиции, всъщност изисква само да си направите uplay account, който и без това имате, ако сте играли някоя от по-новите игри на Ubi.

Започвате играта с готово тесте карти, което е подходящо, за да разберете механиките в играта, да преминете през началото на кратката обучителна кампания и да изядете боя в последните няколко мисии. Но не се притеснявайте, от кампанията ще спечелите достатъчно игрови пари и диаманти, с които да си закупите няколко бустерчета с нови и вероятно по-добри карти от наличните.

После идва основната част на играта, в която ще премерите сили с произволни противници от света и у нас и в зависимост от вашите умения ще получите или тежки емоционални щети или достъп до турнири, където вече ще получите въпросните тежки емоционални щети, след като ви бият без да можете да нанесете и един удар. Малко след това и ще отидете и до адската дупка, в която да хвърляте излишните карти за пари и някоя друга карта.


Повечето аспекти от играта са измислени добре, картите са с хубави рисунки и оформени така, че да се различават лесно, въпреки че някои текстове идват прекалено дребни на малък екран. Управлението на тестето на iPad е малко по-неудобно отколкото на PC, така че ви съветвам да използвате второто за тази цел. Има и музика, която след няколко часа игра омръзва и с две цъкания изчезва … Ама какво съм тръгнал да ви обяснявам, вместо ходя да пребия някой с некромантското си тесте?! Ето ви линк към играта, оправяйте се!

 

[button color=“green“ size=“small“ link=““http://www.duelofchampions.com/en/index.aspx“ target=“blank“ ]PC[/button]

[button color=“green“ size=“small“ link=“https://itunes.apple.com/gb/app/might-magic-duel-of-champions/id514324593?mt=8″ target=“blank“ ]iPad[/button]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *