неделя, юли 14, 2024
Заглавна страница » Настолни игри » Dream Cakes – игра на облизване
Dream Cakes – игра на облизване

Dream Cakes – игра на облизване

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Стремя се да намаля сладкото. Тази игра не помага на холестерола. Тортите валят от кутията. Имам предвид, гледайте какво става…

Сякаш Равенсбургер искат да ми го причинят. Механики в играта на практика няма. Всичко, което правите е да строите възможно по-голяма и по-вкусна торта.

Вярно е, детска игра е, ама моля ви – децата са малки, все още слагат разни неща в устата си. Може ли такова нещо!

Кутията е пълна с дебели картонени части от тортата, като вашата цел е да има поставка, основа, свързваща част, горни части и връх на тортата. Колкото по-висока я направите, толкова повече точки ще получите.

По време на вашия ход вие завъртате „спинър“, който ви казва директно каква част можете да вземете. Ако имате място я слагате. В момента, в който някой завърши торта се взема „тортометъра“ и се гледа колко е висока. Спрямо това се теглят карти, които могат да бъдат от 1 до 3 точки.

Торта с тортометър. Не! Няма твърде много шоколад.

Като свършат картите и играта свършва.

Това е.

Същите компоненти – друга торта.

Всяка част е двустранна.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Заключение

Dream Cakes е всичко, което можете да видите от снимките. Чисто и просто строене на красиви торти. Няма особени правила, няма и никаква дълбочина. Мисля че всяко дете на 4 години би могло да се справи.

Според мен даже ще е забавно и за родителите да играят заедно с децата си. Чисто и просто, заради вкусната тематика.

Dream Cakes е инструмент за вдъхновение. Ако не за рецепти, то поне за пряка зависимост портфейл-сладкарница. Ако я играете и след New York Slice, сте си уредили вечерна игра.

ПЛЮСОВЕ:

  • Красиви компоненти
  • Бърз геймплей
  • Може да се играе и от 4 годишни
  • Предизвиква апетит

МИНУСИ:

  • Пазете децата, защото компонентите може ида са големи, но изглеждат вкусни. Не са. Опитвал съм.

Можете да посетите сайта на Ravensburger за повече информация относно Dream Cakes или да си я поръчате директно от представителите им тук – Комсед.

Ravensburger

Поръчай: Dream Cakes

Facebooktwitteryoutubeinstagram

За Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Собственик съм на кафене с настолни игри насочено към хората без опит в игрите. Стремя се да играя всички модерни и актуални настолни игри, но се опитвам да давам светлина основно на по-странните, по-отритнатите, по-апокрифните и тези игри, които рядко се появяват под прожекторите. Имам дългогодишен опит като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.

Отговори

Няма да публикуваме електронната ти поща. Задължителните полета са маркирани *

*

Big Box Gamers