неделя, юли 14, 2024
D&D classics

D&D classics

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

За всички фенове на D&D. Вече втори ден, работи сайт, чрез който можете да се сдобиете с класически материали, свързани с играта и света на Dungeon and Dragons! Аз не съм хард кор фен на играта (не съм готов да отделям толкова време и отдаденост), но съм играл от време на време и мога да разбера, че този сайт не е за изпускане. Ако след 20 години пуснат толкова неща за Sid Meier’s Civilization с класически моменти от играта (или някое зомби експанжънче) ще се нахвърля яростно! Съветвам ви да посетите сайта!
[sociallocker]dnd_logo[/sociallocker]

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Нов сайт за класически материали за една от най-класическите игри - DnD.

Преглед на статията

Оценка

Накратко: Моля подкрепете ни като дадете оценка, харесате и споделите това ревю! Ако се чувствате разговорливи можете да ни оставите и коментар. Уверяваме ви, четем всички коментари!

Потребителска оценка: Бъди първи!
0

За Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Собственик съм на кафене с настолни игри насочено към хората без опит в игрите. Стремя се да играя всички модерни и актуални настолни игри, но се опитвам да давам светлина основно на по-странните, по-отритнатите, по-апокрифните и тези игри, които рядко се появяват под прожекторите. Имам дългогодишен опит като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.

Отговори

Няма да публикуваме електронната ти поща. Задължителните полета са маркирани *

*

Big Box Gamers