петък, декември 13, 2019
Заглавна страница » Енциклопедия » Descent 2.0 – кратки правила на български – BigBoxPiligrim
Descent 2.0 – кратки правила на български – BigBoxPiligrim

Descent 2.0 – кратки правила на български – BigBoxPiligrim

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Името ми е Деян. Считам се за вярващ християнин и като такъв очевидно държа на някаква ценностна система, но освен това и на хората. Хората, според мен са центъра при играенето на настолни игри.Вярвам в семейните ценности и често погледът ми над игрите е завъртян по този начин, тъй като самият аз съм семеен с прекрасна съпруга и три деца.От години работя като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.
Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

GameLayoutАко следите работата на нашия колега Piligrim, значи сте разбрали, че вече можете да играете приключенията от играта напълно на български.

А сега вече ще можете да се насладите и на удобството да използвате кратки правила на български, вместо да се ровите из книжките с правила. Не само това, но освен правилата на базовата игра, Piligrim е отишъл по-далеч. Той ни предоставя и българските правила на първото удължение на Descent – Lair of the Wyrm.

От името на всички геймъри – благодарим ти!

 

[sociallocker]

Descent 2ndEdition Short Rules BG RTF

Descent 2ndEdition Lair of the Wyrm Rules BG RTF

[/sociallocker]

 

 

Правилата на Descent 2.0 и Lair of the Wyrm expansion на български. И то безплатно!

Преглед на статията

Оценка

Накратко: Моля подкрепете ни като дадете оценка, харесате и споделите това ревю! Ако се чувствате разговорливи можете да ни оставите и коментар. Уверяваме ви, четем всички коментари!

Потребителска оценка: Бъди първи!
0

Отговори

Няма да публикуваме електронната ти поща. Задължителните полета са маркирани *

*