Ревю на аксесоар: Daedalus Inserts – Castles of Mad King Ludwig

Не можах да се сдържа и реших днес да го ударя предпразнично на глезотии. Ако не сте дочели цялото заглавие на статията – не, това не е същата статия. Този органайзер е за Castles of Mad King Ludwig, не за Castles of Burgundy. За по-голяма яснота относно общото ми мнение за органайзерите на Daedalus ви препоръчвам да прочетете сутрешното ми представяне.

[button color=“green“ size=“medium“ link=“http://bigboxgamers.com/daedalus-insert-castles-of-burgundy-review/“ target=“blank“ ]Ревю на аксесоар: Daedalus Inserts – Castles of Burgundy [/button]

Castles of Mad King Ludwig не страдаше от чак такъв сериозен проблем с подреждането преди игра, но мисля че този път Daedalus са се справили толкова страхотно с презентацията, че според мен визията на органайзера би била основната причина да посегнете към този иначе 40 доларов инсърт. Както и предния път – ей ви тука некви снимки и ше ви блесна на финала отново.

Всичко се побира в кутията перфектно!
Така изглежда основната дъска по време на игра.

Има дори място за разширението.

Струва ли си?

Отговорът ми е потресаващо незадоволителен и безсмислен – И да, и не.

И не – защото CoMKL няма чак такова нужда от още по-бързо подреждане, така че функционалността не оправдава високата цена. Да не говорим, че наоколо не се продава и ще трябва да се изръсите със сериозни кинти.

И да – защото е гигантска гъзария и защото искате да се поглезите биг тайм. Качеството и презентацията са феноменални без да качват килограмите на играта ви кой знае колко. Освен това, все още имаме ваучър за отстъпка с 15 процента за покупка от сайта на производителите. Може да се възползвате, като ни пишете.

Но ако и вие сте бедни опосуми като мен, вероятността е, че по-скоро само ще плакнете окото. Знам най-доброто място за това.

[button color=“green“ size=“medium“ link=“http://www.daedalusproductionsinc.com/product-category/game-inserts“ target=“blank“ ]Daedalus Productions[/button]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *