вторник, юни 2, 2020
Carcassonne – игра за Android

Carcassonne – игра за Android

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Carcassonne. Класика. И има защо. С тази игра може да си уплътните времето докато пътувате в раздрънкана маршрутка(особено 37!), докато симулирате работа в офиса или докато чакате жена си да излезе от магазина за дрехи.

Играта запазва духа на оригиналната игра. В нея има един експанжън – реките. Лично аз го нямам, но го научих от приложението. Лесно е. Можете да си изтеглите приложението от тук.

[sociallocker]915593JOxuL._SL500_AA300_[/sociallocker]

Една от най-популярните игри за вашия телефон. Лично аз съм откарал много часове на борд играта и се забавлявам изключително с това приложение.

Преглед на статията

Оценка

Накратко: Моля подкрепете ни като дадете оценка, харесате и споделите това ревю! Ако се чувствате разговорливи можете да ни оставите и коментар. Уверяваме ви, четем всички коментари!

Потребителска оценка: Бъди първи!
0

За Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'
Името ми е Деян. Считам се за вярващ християнин и като такъв очевидно държа на някаква ценностна система, но освен това и на хората. Хората, според мен са центъра при играенето на настолни игри. Вярвам в семейните ценности и често погледът ми над игрите е завъртян по този начин, тъй като самият аз съм семеен с прекрасна съпруга и три деца. От години работя като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.

Отговори

Няма да публикуваме електронната ти поща. Задължителните полета са маркирани *

*