сряда, септември 22, 2021
Заглавна страница » Настолни игри » Каним ви на рождения си ден! Ще има подаръци!

Каним ви на рождения си ден! Ще има подаръци!

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'
Latest posts by Деян Георгиев 'BigBoxGamer' (see all)

Приятели, на 22-ри Януари, BigBoxGamers навършва две години! Така се случи, че Boardgamegeek също има рожден ден на тази дата. Случайност? Не мисля.

Отново благодарим на всички, които ни подкрепят и за да не сме празнодумци, този път решихме и да организираме нещо мъничко.

Клуб "Трите трола"

Клуб „Трите трола“

На рожден ден обикновено се подаряват подаръци, точно заради това, ние решихме ние да го направим.

На 31-ви ще празнуваме в клуба на нашите приятели„Трите трола„!  Каним Ви най-сърдечно да присъствате на това непретенциозно събитие. Ще играем цял ден игри, ще ви почерпим с това онова, а накрая на вечерта ще подарим три календара, изработени от нас и също така – една игра!

Клубът ще е затворен за нас, така че от вас се изисква само да кажете, че сте там за рождения ден на BigBoxGamers. Така не само ще ви допуснат, но и ще ви запишат името, с което да участвате в томболата по-късно вечерта.

Ние ще носим много игри, в клубът също има стабилно количество, но ако вие искате, можете също да донесете свои игри, които всички да цъкнем.

Както казах, това е едно малко и непретенциозно събитие, в което ще се съберем да се запознае и поцъкаме цял ден!

Едно предупреждение! Местата са ограничени, така че колкото по-рано дойдете, толкова по-добре. Планираме да играем от 12 на обяд до 12 вечерта!

Входът за събитието е напълно безплатен! (През останалото време се плаща вход за игра… който също е незначителен, между другото).

За подробности и редовни обновявания, запишете се в събитието ни във фейсбук!

Запишете за Рождения ни ден

За Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Собственик съм на кафене с настолни игри насочено към хората без опит в игрите. Стремя се да играя всички модерни и актуални настолни игри, но се опитвам да давам светлина основно на по-странните, по-отритнатите, по-апокрифните и тези игри, които рядко се появяват под прожекторите. Имам дългогодишен опит като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.

Отговори

Няма да публикуваме електронната ти поща. Задължителните полета са маркирани *

*