вторник, февруари 20, 2018
Заглавна страница » Настолни игри » Anima Shadow of Omega – правила на български език
Anima Shadow of Omega  – правила на български език

Anima Shadow of Omega – правила на български език

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Името ми е Деян. Считам се за вярващ християнин и като такъв очевидно държа на някаква ценностна система, но освен това и на хората. Хората, според мен са центъра при играенето на настолни игри.Вярвам в семейните ценности и често погледът ми над игрите е завъртян по този начин, тъй като самият аз съм семеен с прекрасна съпруга и две деца.От години работя като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.
Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Latest posts by Деян Георгиев 'BigBoxGamer' (see all)

animaЕдин от основните проблеми на популярността на борд игрите у нас е езиковата бариера. Целта на този сайт е да помага на българските геймъри да изживеят максимално магията на настолните игри.

Още от както започнахме сайта, една от най-големите ни мечти беше да можем да ви предлагаме преводи на правила на български език. Искам това да е редовна рубрика, но за съжаление за момента това е невъзможно.

Въпреки това, не мога да изпусна възможността да ви покажа какво ни прати един приятел на сайта(а за бъдеще надявам се и повече)  – Piligrim.

Anima е игра, която лесно се намира в България, затова смятам, че това ще ви бъде от полза!

[sociallocker]Anima Shadow of Omega BG Rules[/sociallocker]

 

Изключително професионален превод, изготвен в домашни условия.

Преглед на статията

Оценка

Накратко: Моля подкрепете ни като дадете оценка, харесате и споделите това ревю! Ако се чувствате разговорливи можете да ни оставите и коментар. Уверяваме ви, четем всички коментари!

Потребителска оценка: 4.4 ( 1 гласове)
0
Магазинът, в който се тества.