Адам Садлър напуска Fantasy Flight Games

Адам Садлър, един от дизайнерите на Descent: Journeys in the Dark Second Edition напуска FFG. Ето какво написа той в BoardGameGeek към последователите на играта.

Адам Садлър

„Исках да се отбия и да благодаря на всички, които играят Descent: Journeys in the Dark Second Edition и правят играта толкова успешна. За онези от вас, които не ме познават, името ми е Адам Садлър и вече повече от 2 години и половина работя за Fantasy Flight Games. Повечето от това време съм прекарал като главен дизайнер на Descent Second Edition.

Винаги съм се наслаждавал да чета форумите в BGG с играчи, които постват ревюта(добри и лоши), доклади от сесии, собствени идеи за играта, както и статии, които помагат на новите играчи с отговори на въпроси, които те биха имали. Вълнувам се, че толкова много хора са имали възможността да опитат играта.

Всъщност днес е последният ми ден тук, в офиса на FFG. За нещастие напускам компанията(с много добри условия), но не съм свършил с измислянето на игри. Планирам да продължавам да правя борд игри с моя брат, Брейди Садлър. Оглеждайте се за нас в близкото бъдеще.

Щастлив съм, че оставям Descent в толкова добри ръце и се надявам, че играта ще продължава да предоставя вълнуващи моменти за години напред.

Отново ви благодаря,

Адам“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *