неделя, април 5, 2020
Заглавна страница » Домашни правила » A Dance With Dragons – Game of Thrones(second edition) – фен удължение
A Dance With Dragons – Game of Thrones(second edition) – фен удължение

A Dance With Dragons – Game of Thrones(second edition) – фен удължение

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'
Latest posts by Деян Георгиев 'BigBoxGamer' (see all)

Да започнем от там – аз, както и повечето от вас, съм изключителен фен на Песен за огън и лед. Книгите. В началото ненавиждах сериала, особено втория сезон, заради различията от книгата. По-късно осъзнах, че трябва да гледам на сериала като сериал, а не като екранизация на роман. Все пак Джордж Мартин пише само един от епизодите.

След това, приятел си купи играта и реших да я пробвам…Първо – играта е гениална. Второ…не съм срещал по-изтощителна игра. Като човек, който работи по цял ден в това да си напряга малкия мозък, брейнтръста в това чудо наречено Game of Thrones- Тhe Board game е уникално уморителен.

Това, разбира се е голям плюс на играта. Защото е изключително тематично да внимаваш за всяко едно малко действие. Разбира се, сега няма да правя ревю на играта. Тук съм за да ви покажа какво открих.

Нещо уникално красиво и изумително професионално направено. Удължение, което е просто задължително за всички притежатели на играта. Темата в този експанжън е петата книга – Танц с дракони. Понеже е твърде голямо, реших да ви дам линк към dropbox-а на човека, който е направил този огромен труд.Шапка му свалям! А вие сваляйте експанжъна! Спокойно, безплатно е. Няма уловка! Твърде много сте чели „Песен за огън и лед“. Кликнете тук:
[sociallocker]preview-400-photo_1514[/sociallocker]

Поредното гениално фен удължение на борд игра. Добре, че феновете на Game of Thrones се обичат, а не си забиват тематично нож в гърба.

Преглед на статията

Оценка

Накратко: Моля подкрепете ни като дадете оценка, харесате и споделите това ревю! Ако се чувствате разговорливи можете да ни оставите и коментар. Уверяваме ви, четем всички коментари!

Потребителска оценка: 4.03 ( 3 гласове)
0

За Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'
Името ми е Деян. Считам се за вярващ християнин и като такъв очевидно държа на някаква ценностна система, но освен това и на хората. Хората, според мен са центъра при играенето на настолни игри. Вярвам в семейните ценности и често погледът ми над игрите е завъртян по този начин, тъй като самият аз съм семеен с прекрасна съпруга и три деца. От години работя като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.

Отговори

Няма да публикуваме електронната ти поща. Задължителните полета са маркирани *

*